DANISH CRAFT BEER SINCE 2009

Vi er stolte!

seven_pressefoto_low2

[su_spacer size=”10″]
Vi er stolte over at have vundet endnu en international pris.
[su_spacer size=”20″]

Coisbo Beer vinder endnu en international medalje.

[su_spacer size=”20″]

Succesen vil ingen ende tage for det fynske mikrobryggeri Coisbo Beer. Efter et helt forrygende 2014 hvor præmieringerne for brygmester Anders Coisbo’s øl er uddelt i et helt fantastisk antal, er der nu uddelt én mere.
Brussels Beer Challenge i Bruxelles, Belgien som blev afholdt i sidste weekend, er en stor anerkendt konkurrence hvor bryggerier fra hele verden konkurrerer om at lave den bedste øl i forskelllige kategorier.
I konkurrencen deltog 725 udvalgte øl fra 25 lande. Dommerpanelet bestod af 61 professionelle dommere fra 21 lande.

I kategorien Specialty Beer blev Coisbo SEVEN præmieret med en sølvmedalje.

Coisbo SEVEN er en egetræslagret Barley Wine.

Da Anders Coisbo selv smagte Coisbo SEVEN første gang, vidste han at ”den sad lige i skabet”, og det er en stor fornøjelse at se at de professionelle dommere er enige.

[su_quote]”Efter i år hvor vi er begyndt at deltage i konkurrencer i udlandet, kan vi med stolthed konstatere at samtlige øl i sortimentet hos Coisbo Beer er internationalt bedømt og at de alle er præmieret” siger Anders Coisbo, og fortsætter ” det bliver vanvittig svært at overgå næste år!”[/su_quote]

Coisbo Beers juleøl, Coisbo Christmas Ale har ligeledes vundet publikumsprisen som bedste juleøl, på Julebryg Festivalen i København i 2011, 2012 og 2013 – Julebryg festivalen er ikke blevet afholdt i 2014.

[su_spacer size=”50″] Se/download pressemateriale

0 Comments

Leave a reply

Top