DANISH CRAFT BEER SINCE 2009

Topkarakter til Limited Edition øl

Ekstra Bladets anmelder giver topkarakter

Coisbo Beer’s Limited Edition serie er blevet anmeldt af Ekstra Bladets ølanmelder, Ole Madsen. Han giver Single Batch Beer number FOUR seks ud af seks stjerner med denne begrundelse:

Single Batch Beer FOUR

Imperial Stout – 10 %

seks_stjerner

“Sjældent er anmeldere og folket enige, men med hensyn til Single Batch Four, der er en forrygende, olieret Imperial Stout, så er de to ulige parter helt enige. Ved ølfestivalen kårede publikum via en blindsmagning kontrolleret af Eurofins Steins Laboratorium Batch fire som festivalens bedste øl. Den kulsorte øl er beriget med lækre rå noter af kaffe, chokolade, lakrids og ingefær. Mest af alt er det en herrehyggelig øl, men røde bøffer, udvalgte blåskimmeloste og kraftfulde chokolade-desserter er også et godt match.”

Single Bacth Beer TWO og THREE giver han fem ud af seks stjerner, og begrunder således:

fem_stjerner

Single Batch Beer TWO

Pale Ale – 5,0 %

“Navnene i den nye, eksklusive serie er måske ikke de mest fantasifulde. Og lur mig, bliver en af øllene en succes, skal den nok blive brygget igen – Single Batch Beer Limited Edition eller ej. Øl nr. 2 er en ravfarvet Pale Ale krydret med ingefær og den populære australske humle Galaxy. Resultatet er en fræk, frugtrig og krydret ale med indslag af ferskner, ananas, grape og ingefær. Fin sammen med store dele af det asiatiske køkken.”

 

Single Batch Beer THREE

Imperial IPA – 10,0 %

“De skarpsindige har måske opdaget, at der kun anmeldes fire øl, selv om serien er på fem øl. Forklaringen er, at fremragende Single Batch Beer Five – Bourbon Barrel Aged Imperial Stout er udsolgt. Øl nr. 3 er en fuldfed og tydeligt amerikansk-inspireret Imperial India Pale Ale. Vulgær øl på den fede måde, de potente 10 procent understøttes flot af maltsødmen og en solid frugtrig og vedvarende bitterhed. Klassiker-potentiale.”

Single Batch Beer ONE får fire ud af seks stjerner, og om denne fortæller Ole Madsen følgende:

fire_stjerner

Single Batch Beer ONE

Lager – 4,5 %

“Til ølfestivalen i Tap1 i slutningen af maj lancerede Coisbo Beer fem nye Single Batch Beer Limited Edition-bryg. Som der antydes, er der tale om et begrænset antal af hver variant. Single Batch One er en letløbende, forfriskende og sprød, lysgylden lager krydret med citrongræs. Spinkle noter af brød og frugt. Eminent til skaldyr, som f.eks. jomfruhummer eller muslinger. Prøv også at koge muslingerne i øllen sammen med fintsnittede porrer, blegselleri og gulerødder.”

Vi er super stolte over anmeldelsen, og meget taknemmelige for den respons vi får på vores øl.

 

Læs hele anmeldelsen her Køb i webshop
Top