DANISH CRAFT BEER SINCE 2009

Nu brygger vi også for Falsled Kro

Nu brygger vi også for Falsled Kro

 

Det har længe været en drøm for Per Hallundbæk på Falsled Kro om ikke at brygge sit eget øl så i det mindste at have en finger med i spillet når øllet skulle tilsmages og finde sin profil. Denne drøm blev til virkelighed da Per fandt sammen med Coisbo Beer.

Resultatet af samarbejdet er to lækre øl. Om No. I siger Per Hallundbæk:

“Det har længe været en drøm at lave vores egen øl. Vores store tehave producerer forskellige krydderurter til vores tekort samt dessertkøkkenet. Så hvorfor ikke bruge dem til at lave øl på også? Derfor har vi nu lavet vores første øl i samarbejde med Coisbo Beer. Den er aromatiseret med udtræk af æteriske olier fra krydderurter med lette citrusaromaer. Tanken har været at skabe en let drikkelig, feminin og undergæret øl med citrusnuancer.”

No. I kan drikkes som selvstændig øl eller sammen med lette fiskeretter. Til muslinger dampet i denne øl, til en god sild og sidst men ikke mindst er den helt perfekt til sushi samt marineret fisk.

No. II er en ale med florale nuancer, der er brygget af Anders Coisbo i et hjørne af Ørbæk Bryggeri og aromatiseret med udtræk af æteriske olier fra udsprungen hyld høstet i haverne omkring Falsled Kro. Der en let og blomstrende men alligevel fyldig ale, med et delikat humlebid, der med stor fornøjelse kan nydes sammen med delikate sommerlige retter tilberedt med kylling og and. Den klarer også sagtens en svinekotelet og naturligvis er den også en perfekt ledsager til charcuteri fra gode skinker og pølser.

“Når man ser Fyn en junidag, med gule rapsmarker og udsprungen hyld, er der vel ikke noget smukkere. Så hvad er mere nærliggende end at bruge vores hyld omkring kroen, til at nuancere en let overgæret ale med den florale og aromatiske hyldeblomst.”

 

Kontakt os for samarbejde

0 Comments

Leave a reply

Top