DANISH CRAFT BEER SINCE 2009

Om Coisbo Beer

Coisbo Beer.
Passion der kan smages.

Coisbo er en passion, en særlig bryggestil, et stilsikkert håndværk, de aller­bedste råvarer, et godt design og en velafbalanceret smag. Coisbo er til dig!

For Coisbo Beer handler ølbrygning om at give mennesker sanselige oplevelser, hvor det kan både ses og smages, at vi gør os umage hver eneste dag. Først da er vi tilfredse!

Coisbo Beer er resultatet af en rejse, der startede hjemme ved køkken­bordet på Nordfyn, i december 2007, med den første Coisbo juleøl. I dag brygger Coisbo Beer mere end 10 forskellige øltyper, til flere lande.

Det siger kunderne

 • Sjældent er anmeldere og folket enige, men med hensyn til Single Batch Four, der er en forrygende, olieret Imperial Stout, så er de to ulige parter helt enige. Ved ølfestivalen kårede publikum via en blindsmagning kontrolleret af Eurofins Steins Laboratorium Batch fire som festivalens bedste øl. Den kulsorte øl er beriget med lækre rå noter af kaffe, chokolade, lakrids og ingefær. Mest af alt er det en herrehyggelig øl, men røde bøffer, udvalgte blåskimmeloste og kraftfulde chokolade-desserter er også et godt match.
  Ole Madsen, ølanmelder - Ekstra Bladet
 • 5th Avenue er en fyldig og frisk lager øl med en gylden farve og et fint tæt hvidt skum. Der er en tydelig og behagelig humlearoma, som giver en let frugtig smag og duft til øllet. Øllet er undergæret og den fyldige krop giver en behagelig balance mellem det søde og bitre i eftersmagen.
  John Nielsen
 • I was surprised the first time I put a Coisbo Beer to my lips. The beer actually tasted of something – GREAT! My favorite beers are definitely the 5th Avenue, the Easter Ale or the Christmas Ale. All great beers, which can be enjoyed with all types of food. They just add as little more flavour to life. Thank you for the experience, Coisbo Beer.
  Henrik Jensen
 • I must say we’re all very impressed. We especially like the refined malt balance and complex malt profile, which flies in the face of the current trend of ‘hopping’ the hell out of beer.
  Espen Smith, Beer critic - Norway
 • Må sige at vi alle er meget imponerede. Specielt satte vi pris på den gode maltbalance og det komplekse maltbillede, noget modsat tidens trend, hvor alt absolut skal ’humles ihjel’.
  Espen Smith, Ølkritiker - Norge
 • 5th Avenue is a full-bodied and fresh lager beer with a golden colour and a fine, white and frothy foam. The beer has a distinct and pleasant hop aroma, which adds a slightly fruity flavour and aroma to the beer. The beer is under fermented and the rich body gives a pleasant balance between the sweetness and the bitterness in the aftertaste.
  John Nielsen
Øl fra Coisbo Beer
er din garanti for:

Kvalitet
Helhedsoplevelse
Fokus på råvarer

Coisbo Beers første øl på gaden var Urban Haze, en Pale Ale med hyldeblomst. Urban Haze er blevet en stor succes og var den første af sin art på markedet i Danmark.

Coisbo Beer er produktet af en stor lidenskab for specialøl. Vi har gjort en passion til virkelighed og udlever nu drømmen om at brygge kvalitetsøl til danskerne hver dag.

Kendetegnende for Coisbo Beer’s bryggestil er, at vi har en god fornemmelse for råvarer, og hvordan de vil smage i øllet; at vi ikke går på kompromis med råvarerne og at øllene er knap så stærke.

Top